Alapítvány

Alapítványunk

Alapítványunk neve: Szent-Györgyi Albert Általános Iskola Alapítvány

Adószám: 18162675-1-42

Számlaszám: 11716008-20089065-00000000

Amennyiben úgy gondolja, hogy támogatná intézményünket, úgy ezt a fenti számlaszámunkra utalva tehetik meg. Minden felajánlást örömmel veszünk és hálás köszönettel tartozunk minden támogatónknak!
Alapítványunk keretéből többek között újabb, modernebb, elsősorban informatikai/elektronikai eszközöket vásárolunk, amivel reményeink szerint könnyebbé, gördülékenyebbé, hatékonyabbá és nem utolsó sorban élvezetesebbé tudjuk tenni az órai munkákat.

Adó 1% rendelkezési nyilatkozat és útmutató:

Némethné Virág Gyöngyi
Szent-Györgyi Albert Iskola Alapítvány elnökeAlapítványi kiadások

2018-as évi kiadások:

Ebben az évben 2 db Legamaster Interaktív táblát, 1 db Genius vezeték nélküli egeret, billentyűzetet, 2 db állítható projektortartó kart, 1 db lamináló gépet és kábeleket vásároltunk, projektorokat javítattunk a felajánlott 1%-ból, illetve egy hátrányos helyzetű tanuló ebédjét fizettükban és júniusban.

A teljes kiadásunk 834.139.-Ft volt.

Budapest, 2018. december 17.
Némethné Virág Gyöngyi
Szent-Györgyi Albert Iskola Alapítvány elnöke


Köszönetnyilvánítás

Legelőször szeretném megköszönni Dr. Gróf Krisztián ügyvéd úrnak, apukának (Gróf Eliza 4.c. Gróf Korina, Gróf Tamara 1.c), önzetlen segítségét, hogy az alapítvány minden jogi ügyintézését ingyen elvégezte. Továbbá Nyilas Nimród (4.c) édesanyjának , hogy az általa könyvelt cég dolgozóinak teljes 1%-os papírmunkáját megcsinálta iskolánk érdekében, így ebben az évben a bevételünk 627.083.-Ft lett, és nem utolsó sorban azoknak a szülőknek, akik az 1%-ot iskolánk alapítványának utalták át, de sajnos ilyen névsor nem áll a rendelkezésemre, ezért őket név szerint nem tudom felsorolni. Akiket a köszönetnyilvánításban megemlítettem, ők az alapítvány működéséhez, fennmaradásához készpénzes támogatást adtak. Sajnos a könyvelési díjat csak ebből tudom fizetni, az 1%-os támogatásból törvényileg nem lehet. E nélkül az alapítványunk nem tudna tovább működni, az 1% nélkül pedig nem tudnánk gyarapodni.

Némethné Virág Gyöngyi
Szent-Györgyi Albert Alapítvány elnöke

Köszönetnyilvánítás

Ezúton szeretném megköszönni a Szent-Györgyi Albert Iskola Alapítvány nevében a következő tanulók szüleinek, hogy támogatásukkal segítették fennmaradásunkat és működésünket.

1.A: -, 1.B: -

1.C: Glatz Bogi, Hajagos Tóth Zoltán, Heinrich Fanni

2.A: Bátorfi Boldizsár, Jung Albert, Rózsa Máté

2.B: -

3.A: Lődi Lili

3.B: -, 4.A: -

4.B: Glatz Levente

4.C: -

5.A: -, 5.B: -, 5.C: -, 6.A: -, 6.B: -, 7.A: -, 7.B: -, 8.A: -

Némethné Virág Gyöngyi
Szent-Györgyi Albert Alapítvány elnöke


Közösségi felületek